Ballonger
Ballonger
Ballonger

Ungdomsaktivitet och föreläsning

Ungdomsaktivitet - prova på SBK Specialsök

Specialsök är ett samlingsbegrepp för hundens arbete att söka efter och makrera olika dofter. Det kan vara allt från narkotika till kantarell eller något annat. Inom SBK Specialsök är det röd Kong Classic som hunden ska söka efter. Specialsöket ska vara en bred och öppen verksamhet.

Provet ska vara öppet både för nya intresserade hundägare som vill träna och aktivera sin hund men även vara givande för den som sysslar med specialsök tjänstemässigt. Vidare ska provet bidra till avelsarbetet genom att utvärdera hundens arbetsförmåga. Tanken är att det ska vara en varierande och flexibel provform fär miljöerna man söker i kan skifta, på samma sätt som verkligenheten kan för en tjänstehund i arbete. 

Information
Datum: 17 mars
Tid: 10:00 - 12:00
Kostnad: 100 kr
Plats: Sundsvalls Brukshundklubb
Övrig info: Röd Kong Classic, lek gärna upp ett intresse för kongen innan tillfället. Fast koppel. 

Krav på medlemskap i Sundsvalls Brukshundklubb eller i Sveriges hundungdom

Ditital föreläsning - Från nervös till taggad

I samarbete med Studiefrämjandet välkomnar vi dig till en digita föreläsning med Eva-Marie Wergård om ämnet "Från nervös till taggad". 

Föreläsnigen handlar om tävlingsnerver och mental träning för dig som vill börja tävla eller redan tävlar och vill jobba med din nervositet. Välkommen till denna digitala föreläsningen med Eva-Marie Wergård

Om tävlingsnerver och mental träning för dig som vill börja tävla eller redan tävlar och vill jobba med din nervositet. Planerar du att anmäla dig till en tävling med din hund, eller har du anmält dig till din första tävling med din hund? Har du nerverna utanpå kroppen

Välkommen till en digital föreläsning med Eva-Marie Wergård, mental tränare.

Info
Datum:
 14 mars 
Tid: 18:30 - 20:00
Plats: Studiefrämjandets lokaler, Storgatan 52 B, 852 33 Sundsvall
Kostnad: 50kr (betalas på plats) 

För att delta på föreläsningen krävs medlemskap i Sundsvalls Brukshundklubb eller i Sveriges Hundungdom.

Läs mer och anmälan
Tryck här!