Anmälan till Ungdomsläger Patrullhund steg 1

Här kan du anmäla dig via ett anmälningsformulär direkt på hemsidan till ungdomsläger patrullhund steg 1.

Läs mer om våra läger under fliken "Våra läger" innan du anmäler dig här. Där finns information om lägren samt var och när de hålls och när sista anmälningsdag är. Där står också när anmälan öppnar. Observera att man inte kan anmäla sig till läger innan anmälan är öppen.

Anmälningsformulär

Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter noggrant. Glöm inte att trycka på skicka-knappen när du är klar. Du kommer att få en automatisk bekräftelse på din anmälan till den e-postadress du har angett. OBS! Ibland fastar våra mail i mottagarens skräppostfilter så får du inte en automatisk bekräftelse eller ett antagningsbesked så hör av dig till oss.

OBS! För att delta på våra kurser måste du vara medlem i antingen SBK eller SHU. Kontroll av medlemskap görs inför läger och kurser. Det räcker inte att en förälder är medlem.
Kontrollera att du har skrivit rätt e-postadress då alla handlingar kommer att skickas till denna adress!
Är du under 18 år måste målsman godkänna ditt deltagande på kursen om du blir antagen. Alla utskick med information skickas därför även till din målsman.
OBS! Sommaren 2022 genomförs tre Ungdomsläger Patrullhund steg 1. Var noga så du väljer den plats och vecka som passar dig bäst. Våra läger startar på söndagar och avslutas på lördagar.
Om du inte får plats den veckan du sökt till, kan du tänka dig någon av de andra veckorna istället? Obligatoriskt
Tar du med dig en hund? Obligatoriskt
Är du fullt frisk? Obligatoriskt
Om du fyllt i nej så skriv under övrigt vad du avser.