Uttagning till talangtruppen

Talangtrupp 2021

Alla med siktet inställt på lydnadslandslaget och som lägst har ett förstapris i nuvarandeklass 2 har varit välkomna att söka.

Ansökan som skulle skickas in senast den 21 december skulle bestå av en presentation av föraren och hunden samt två nytagna filmer av ett tävlingsprogram.

Under 2021 är vår förhoppning att genomföra tre läger, men vi börjar med en period onlinecoachning. Det sistnämnda börjar efter att truppen är uttagen och håller på framtill första lägret som vi i dagsläget planerar utomhus i maj. Under den perioden kommer deltagarna få olika hemuppgifter som ska filmas och skickas in. Den som söker måste förutom att träna mycket, kunna avsätta tre hela helger för talangläger och dessutomvara beredd på och ha möjlighet att filma mycket! Till minst ett av lägren kommer vi ta in en gästinstruktör eller gästföreläsare. Uttagningen till talangtruppen gäller för hela 2021. Priset är ca. 2800 kr/läger samt 1500 kr för perioden med online coachning.

Läger 2021:

• 6-8/8, Karlskoga BHK (utomhus)
  • 5-7/11, Värnamo (inomhus)

För att söka till truppen ska...

Hunden:

• Som lägst inneha förstapris i nuvarande lydnadsklass 2.
  • Fungera väl i grupp tillsammans med andra hundar och människor.
  • Vara max 5 år fyllda under det aktuella året i talangtruppen.
  • Ska kunna bli lämnad själv i olika rum.

Föraren:

• Vara engagerad och intresserad av att ta del av andras träning, bjuda på sig självoch sina erfarenheter samt fungera som en god lagkamrat.
  • Förstå att alla vi i talangtruppen ska vara ett föredöme genom att hålla en proffsig,positiv framtoning gentemot medtävlare, funktionärer och övriga inblandade. Ochdetta är precis lika viktigt inom sociala medier.
  • Mål – lydnadslandslaget

Sista ansökningsdatum var 21 december 2020. Vid frågor, kontakta Lena Löfroth via talanglydnad@gmail.com

Hälsningar talangledningen Christin, Hans och Lena

Talangerna står i ring och snackar taktik

Talangekipage 2017 Sandra & Myx går fritt följ

Talangtävling i Väla 2018

Talanghunden staffordshire Donna apporterar.

Border collie ligger vid skylt där det står Ligg

Kelpien Juno ligger och tittar på sin matte

Talangekipage

Camilla & Krim

2017 års talangtrupp

Så här beskriver några av talangerna sitt år i truppen:

Michelle
Mitt år i talangtruppen har varit tufft, utvecklande och alldeles alldeles underbart!

Tina
Mitt år i talangtruppen har gjort mig till en hundtränare som vill till toppen!

Linnéa
Mitt år i talangtruppen har varit så mycket mer utvecklande än jag kunde drömma om, att söka hit är bland det bästa jag gjort!

Camilla
Mitt år i talangtruppen har gett mig enormt mycket erfarenhet och verktyg till framtiden OCH jag har lärt känna helt fantastiska vänner och lagkamrater.

Eva
Mitt år i Talangtruppen har visat mig att allt vi drömmer om är möjligt. Och att det blir enklare och roligare att göra det med likasinnade.

Marika
Mitt år i talangtruppen har varit fantastiskt givande & utvecklande. Så himla glad att jag fick chansen att vara med detta år tillsammans med detta underbara gäng. Detta är bara början på vår resa!