Talangtruppens ledning

Ny landslagsledare för Lydnadslandslaget och ledare för Talangtruppen i lydnad sökes!

UG Lydnad söker ny Landslagsledare och Talangtruppsledare från den 1 januari 2021.

Som ledare för Landslaget reser du tillsammans med laget på mästerskap, ordnar med läger och rankingtävlingar m m.

Som ledare för Talangtruppen ansvarar du för uttagning till truppen, ordnar med läger och behöver kunna coacha deltagarna mot sina mål.

Båda uppdragen är helt ideella och löper på två år som sedan kan eventuellt förlängas.

Är du kanske den vi söker? I så fall skicka in din intresseanmälan tillsammans med CV till stefan.tuner@brukshundklubben.se

UG lydnad förbehåller sig rätten att välja ut de personer de finner mest lämpade utan motivering.

Vi behöver din intresseanmälan senast den 30 september 2020!