Välkommen till Lydnadslandslagets hemsida

Välkommen till sidan där du hittar information om svenska lydnadslandslagets olika aktiviteter.

AKTUELLT!

På grund av rådande omständigheter har både Nordiska mästerskapet samt Världsmästerskapet ställts in. Därmed har vi beslutat att inte ha någon rankingtävling detta år, eftersom dessa tävlingar är till för att ta ut landslag till mästerskap. Nästa rankingtävling planeras till våren 2021. Även landslagslägret som var planerat den 26-28/6 är tyvärr inställt.

Som ni säkert alla förstår är det svårt för oss att säga om vi kan genomföra något fler Truppläger i år, om det går att genomföra så blir det i slutet av året.

Tanken med sidan är att den ska bidra till att vi ska uppfylla vårt övergripande mål att Sveriges lydnadslandslag ska bli bland de bästa i världen.

Du navigerar dig runt via länkarna till vänster och i högerkolumnen.

Obs! Tittar du på hemsidan via en mobil får du en bättre översikt om vrider telefonen till liggande, så ser du högerkolumnen! Alla undersidor hittar du då via Menyn uppe till vänster.

Kalender 2020

• 22-23/2 - Rankingtävling Kinnaredshallen, Ulricehamn
  • 14-15/3 - Truppläger Hulukvarn hundhall, Jönköping
  • 9-10/5 - INSTÄLLT! Rankningtävling (Arrangör GMBK), Kungsbacka BK