Resultatbok för IPO-R - beställ

Från och med 1 februari 2020 kan man beställa Svenska Brukshundklubbens resultatbok som ska användas vid tävlande i IPO-R.

Pris

I totala summan ingår bokens kostnad på 25 kr, samt porto och expeditionsavgift.

Antal böcker i samma försändelse: Porto och expeditionsavgift:
1 bok 41 kr (tillkommer 25 kr för 1 bok)
2 -- 6 böcker 57 kr (tillkommer 25 kr per bok)
7 -- 10 böcker 97 kr (tillkommer 25 kr per bok)

Gör så här

1. Beställ resultatboken via formuläret nedan.
  2. Betala totala summan till plusgiro 4936494-6.
    Märk betalningen med "Resultatbok IPO-R" och ditt namn.
  3. Totala summan måste vara inbetald till oss innan vi skickar ut boken/böckerna.

Beställ

OBS! Tyvärr har vi problem med våra formulär på hemsidan just nu, felsökning pågår!

Därför maila din beställning direkt till rickard.johansson [@] brukshundklubben.se istället. Alla nedan uppgifter måste finnas och vara korrakta för att vi ska kunna skicka bok till er.

För att snabba på hanteringen kan ni bifoga kvittens på betalning direkt i beställningsmailet, för då kan bok utfärdas genast - annars inväntas ekonomiavdelningens besked om att inbetalning inkommit till vårt konto.

OBS! Från v. 28 till v. 31 kommer ingen hantering av resultatbok att ske, då det är semesterstängt.

Fyll i nedan formulär för att beställa:
För att din beställning ska kunna behandlas måste du klicka på Skicka nedan!