Träningsläger

Publicerat i: Hundägarutbildning, Tjänstehund

Svenska Brukshundklubben och Sveriges Hundungdom bjuder in till ett träningsläger i spår, specialsök, tävlingslydnad, rallylydnad och freestyle. Under lägret kommer du även att lära dig mer om patrullhunden och dess arbete. Du tränar med egen hund, lär massor av nytt och träffar nya vänner. Välkommen med din anmälan!

Datum:

Tid: Samling kl 18.00 på fredagen och avslutning cirka kl 16 på söndagen.

Plats:
Åkerby Herrgård i Nora (utanför Örebro)

Arrangörer:
Svenska Brukshundklubben (SBK) & Sveriges Hundungdom (SHU)

Brukshundklubben tar nu bara emot anmälningar som reserv till lägret för de över 25 år. Betala inte in avgiften, vi kommer höra av oss om du får en plats och det då blir aktuellt att betala in avgiften.

Sveriges Hundungdom tar fortfarande emot anmälningar för de upp till 25 år och till dem gäller anmälnignsvillkoren (med betalning) som står i inbjudan.

Läs mer om lägret, hur du anmäler dig och instruktörerna i inbjudan som du hittar här. (PDF-dokument, 487 kB)

Från och med 25 maj 2018 har vi en ny dataskyddslag (GDPR) och du måste godkänna hur vi behandlar dina lämnade personuppgifter. Du hittar villkoren här: https://www.skk.se/sv/SHU/Om-oss/gdpr/ och här: https://www.brukshundklubben.se/medlemsvillkor Obligatoriskt
Tryck på "Skicka anmälan" för att din anmälan ska komma förbundskansliet tillhanda. När detta är gjort får du upp en bekräftelseruta på skärmen. Du får också en bekräftelse på din bokning till din e-post! Ta en titt i skräpposten om bekräftelse uteblir.
Varmt välkommen!