Teckna medlemskap i Brukshundklubben

Det här är Brukshundklubbens digitala medlemsregistrering för medlemmar. Du som vill bli ordinarie medlem i en ny klubb, bli ungdomsmedlem eller utöka ditt medlemskap till flera klubbar tecknar ditt medlemskap här. För att kunna göra det behöver du ha en e-postadress.

Börja med att ange dina kontaktuppgifter

Välj klubb och medlemskap

Att välja klubb

Vet du inte i vilken klubb du vill bli medlem? Läs mer om våra klubbar på Sök klubb och distrikt.

Ordinarie medlemskap

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Ungdomsmedlemskap

För att teckna medlemskap i Sveriges Hundungdom, anmäl dig direkt via Svenska Kennelklubbens medlemsguide. För att läsa mer om medlemskapet besök hundungdom.se. Ungdomsmedlemskapet riktar sig till dig som är mellan 6 och 25 år. För 300 kronor kan du bli medlem i både Brukshundklubben och Sveriges Hundungdom och får ta del av båda klubbarnas förmåner och aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben.

Övriga medlemskap

Övriga medlemskap tecknar du direkt till den klubb där du vill bli medlem.