Hundmarschen 2020 - Uppsala

Publicerat i: Tjänstehund

Den 13 september marscherar vi tillsammans med våra hundar en mil i närheten av Uppsala. Tipspromenad, grillplats och möjlighet att prova på tjänstehund erbjuds.

Datum:

Plats

Utanför Uppsala - närmare info kommer längre fram om var starten är men räkna med att hela aktiviteten tar ca 3-4 timmar.

Tid för start

Mellan 10:00-11:00 (Beroende på antal anmälda kan starttiderna behöva delas upp. Information skickas då ut till anmälda deltagare i god tid innan)

Korvgrillning

Vi kommer att ha grillplatsen redo för alla som har med sig korv eller liknande. Glöm inte att ta med mycket att dricka till både dig själv och din hund!

Aktiviteter under marschen

Tipspromenad med 13 frågor för de yngre (10–15 år) och även för de äldre. Tjänstehund kommer att hålla två stationer med aktiviteter där alla har möjlighet att prova på.

Prisutdelning

Alla som deltar tilldelas ett Hundmarschen-märke och en goodiebag.

Utrustning

Rejäla skor, ryggsäck, vattenflaska och sittunderlag.

Kostnad

Gratis

Övrigt

Vi kommer att ha funktionärer längs sträckan.

Du är varmt välkommen även om du inte har någon egen hund!

Tänk på att undvika onödigt resande utanför din egen region så detta arrangemang är till för dig som bor i närområdet och som inte tillhör någon riskgrupp enligt Folkhälsomyndigheten.

Frågor

hundmarschen@brukshundklubben.se

Detta är ett samarbete mellan Svenska Brukshundklubbens Tjänstehundsverksamhet och projektet "Upp och hoppa - sund med hund", Sveriges Hundungdom och Uppsala brukshundklubb.

Anmälan

Anmälan görs direkt i formuläret nedan senast den 6 september.

Kontrollera att du skrivit rätt e-postadress då bekräftelse på din anmälan skickas via e-post.