Tjänstehunds utbildningsdagar 2021

Svenska Brukshundklubben inbjuder till en gemensam konferens för patrullhund och räddningshund den 13-14 februari 2021.

När

Den 13-14 februari. Tid för samling och avslut meddelas i samband med inbjudan.

Syfte

Tjänstehunds utbildningsdagar 2021 kommer att genomföras som ett gemensamt arrangemang för patrullhunds- och räddningshundverksamheten. Vissa delar genomförs separat och vissa delar gemensamt. Syftet är att vara en arena för dialog och informationsutbyte med målet att vi ska stå enade i våra beslut och fortsatta arbete framåt.

Genomförande på grund av Covid-19

Under rådande omständigheter kommer konferensen huvudsakligen att genomföras digitalt. Varje distrikt erbjuds att delta fysiskt på plats med två representanter, en för patrullhund och en för räddningshund. Vi hoppas att alla har överseende med detta.
Mer information kommer med inbjudan som kommer skickas ut senare. Skulle det komma nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten kan planerringen av konferensen komma att ändras med kort framförhållning.

Innehåll & handlingar

Ett preliminärt program kommer att publiceras till höger på denna sida senare. Ett uppdaterat program och deltagarlista kommer skickas ut ett par veckor innan konferensen till alla anmälda deltagare.

Anmälan

Anmälan görs direkt på hemsidan, längst ned på denna sida. En automatisk bekräftelse på din anmälan skickas omgående till din e-post.

Anmälan öppnar längre fram.

Får du ingen bekräftelse eller vill ändra något i din bokning så kontakta frida.svemer[at]brukshundklubben.se.

Sista anmälningsdag är söndagen den 13 december 2020.

Vi vill uppmärksamma er i distrikten på att ni kostnadsfritt får skicka två representanter, en för patrullhundsverksamheten och en för räddningshundverksamheten.

Hotellet

Arrangemanget äger rum på Radisson Blu Arlandia hotell på Arlanda. För vägbeskrivning följ länken: http://www.radissonblu.se/arlandiahotell-arlanda/laege

Resor

Brukshundklubbens representanter

Brukshundklubbens representanter bokar sina resor enligt instruktion som skickas med inbjudan till tjänstehundsansvariga och räddningshundsansvariga i distrikten.

Vi rekommenderar att man kör bil till konferensen och undviker samåkning. För den som inte har möjlighet så kan man resa med andra transportmedel. Tåg- eller flygbiljetter ska då beställas i god tid så att lägsta möjliga pris kan erhållas. OBS! Resor ska bokas med avbeställningsskydd.

Vid resa med bil kan biljett för parkering fås i receptionen. (Kostnaden går på faktura och ska därför inte betalas på plats.) Utbetalningsunderlag för kilometerersättning ska vara på kansliet senast 10 dagar efter utbildningen. Underlagen skickas via e-post till tjanstehund[at]brukshundklubben.se. Underlag med kvitton måste dock skickas per post till kansliet.

Övriga deltagare

Under rådande omständigheter så kommer vi inte kunna erbjuda övriga deltagare att närvara fysiskt. Men däremot kommer konferensen att sändas digitalt.

Brukshundklubbens representanter

Centrala medel bekostar resor och uppehälle för en representant för patrullhundsverksamheten samt en representant för räddningshundverksamheten från varje distrikt till utbildningsdagarna. Distrikten väljer själva vilka representanter de vill skicka kostnadsfritt.

Upplysningar och kontakt

Vi frågor eller ändringar av bokningar kontakta Brukshundklubbens kansli, Frida Svemer via telefon 08-505 875 09 eller e-post frida.svemer[at]brukshundklubben.se

Behöver du hjälp på plats så går det också bra att ringa på ovanstående telefonnummer under hela helgen.

Varmt välkommen,

Utskottet för samhällsnytta