Inbjudan till Totalförsvarsinformation grundkurs

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Försvarsutbildarna bjuder in alla medlemmar till en nätbaserad utbildning i Totalförsvarinformation grundkurs.

Totalförsvarsinformation är en av grundstenarna för oss i de frivilliga försvarsorganisationerna. Vi förväntas kunna delta i den allmänna debatten med kunskaper lite utöver av vad den vanlige medborgaren har. Kursen syftar till att du ska erhålla grundläggande kunskaper om totalförsvaret.

Vilka kan söka

Kursen är öppen för alla medlemmar i de frivilliga försvarsorganisationerna från hela landet. Den riktar sig till dig som är intresserad av totalförsvarsinformation och vill engagera dig inom detta område.

Hur genomförs kursen

Eftersom det är en nätbaserad utbildning, så kommer alla kursdeltagare att befinna sig i sin respektive bostad. Utbildningen gneomförs, med hjälp av uppkopplad dator, som föreläsningar med avslutande frågor och diskussion. Kursen börjar fredag den 19 november kl 18:30 och slutar söndag 15:00 den 21 november.

Vill du veta mer

Har du frågor är du välkommen att kontakta kursansvarig Lars Björk e-post lars.bjork[at]forsvarsutbildarna.se eller ring kursadjutanten Jan-Åke Karlsson 072-963 40 90.

Information på Försvarsutbildarnas hemsida https://www.forsvarsutbildarna.se/utbildning/

Inbjudan i pdf-format. (PDF-dokument, 239 kB)