Kongresshandlingar 2021

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

Kongressen är Svenska Brukshundklubbens årsmöte dit distrikt och rasklubbar skickar delegater som representerar alla våra medlemmar. Kongresshandlingarna är nu färdigställda och utlagda här på vår hemsida.

Kongresshandlingarna innehåller bland annat inlämnade motioner, verksamhetsplan med fokusomrdåen, förbundsstyrelsens förslag, verksamhetsberättelse 2020, revisionsberättelse (läggs ut när revisionen är klar) och valberedningens förslag till förbundsstyrelse.

I år presenteras här på hemsidan även samtliga personer som föreslås eller nominerats till förbundsstyrelsen i enlighet med vår valordning.

Kongresshandlingarna finns att läsa här på hemsidan. Tryckta handlingar går ut till de personer som deltar på kongressen.