Föreningskunskap på distans hos Kennelklubben

Tips till Svenska Brukshundklubbens medlemmar - Svenska Kennelklubben startar den 7 april upp en ny föreningskunskapsutbildning på distans.

Det var stort intresse för föreningskunskap på distans med kursstart 10 mars, den utbildningen blev snabbt fulltecknad. Därför kommer vi att öppna upp för ytterligare en kursstart under våren av den utbildningen, nämligen den 7 april.

Kursen är lämplig för de som vill lära sig mer om föreningar och hur det är att arbeta i en styrelse. I kursen går man bland annat igenom vad det innebär att vara föreningsaktiv inom SKK, sammanträdesdokumentation, årsmöte & kommunikation. Tillsammans med övriga deltagare läser och diskuterar man dessa ämnen. Kursen innehåller även ett antal fallbeskrivningar. Genom att läsa en kurs på distans har man själv friheten att välja när och var man gör kursen.

Ni kanske har en ny styrelseledamot, eller någon som vill lära sig vad det innebär att vara föreningsaktiv inom SKK, för att i framtiden kunna engagera sig i klubben. Tipsa gärna om utbildningen i er klubb!

Närmare information hittar ni i SKK Shop där man också anmäler sig. Här är en länk till sidan med information. Om ni som klubb vill anmäla deltagare och få faktura till klubben så kan ni anmäla till SKKs distansutbildningar i SKKs klubbshop, dit kassören i er klubb har inloggningsuppgifter.