Historiskt med digital kongress 2020

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

Svenska Brukshundklubbens förbundsstyrelse har med anledning av covid-19 beslutat att årets kongress kommer att genomföras som ett digitalt fullmäktigemöte på distans den 24–25 oktober 2020.

Det är första gången som kongressen genomförs som ett digitalt fullmäktigemöte på distans.

Svenska Brukshundklubben följer Svenska Kennelklubbens riktlinjer och det digitala fullmäktigemötet för kongressen kommer att genomföras enligt de förutsättningar som godkänns av Svenska Kennelklubben.

Kallelse kommer att skickas ut till distrikt och rasklubbar under sensommaren. Förbundsstyrelsen kommer att föra dialog och informera om det nya upplägget både här på hemsidan och i direkt kommunikation med distrikt och rasklubbar.

Mer information och detaljer om kongressen presenteras här på hemsidan.