Utlysning: Möten med naturen

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Via Postkodsstiftelsen kan Brukshundklubbar söka pengar för lokala projekt som genom möten med naturen skapar engagemang för natur- och miljöfrågor.

Behovet av ett starkt och brett miljöengagemang har aldrig varit större. Nu öppnar Postkodsstiftelsen upp ansökningsperioden för utlysningen Möten med naturen, i vilken de söker projekt som genom möten med naturen utvecklar kunskap och en positiv känsla för naturen.

Inom ramen för denna utlysning kan ideella föreningar och allmännyttiga stiftelser i Sverige söka upp till 200 000 kronor för att genomföra lokala projekt.

Vi är övertygade om att det finns massor av fantastiska idéer som på ett roligt, engagerande och praktiskt sätt kan skapa ett intresse för naturen och samtidigt koppla samman de stora natur- och miljöfrågorna med det lokala perspektivet och konsekvenserna på närmiljön. Har ni en sådan idé? Uppfyller ni Postkodsstiftelsens kriterier?

I så fall, skicka iväg er ansökan senast 11 juni.

Läs mer om stiftelsen och ansökan här.