Fota bästa kursbilden

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Svenska Brukshundklubben behöver bilder som gestaltar Brukshundklubbens kursverksamhet och utlyser därför en fototävling. Ta chansen att vara med och tävla om ett presentkort hos Animail på 2 000 kronor.

Du deltar genom att skicka din eller dina bilder till janna.myhre[at]brukshundklubben.se senast den 1 maj 2019.

Kriterier för tävlingen

Kriterierna för att få delta i tävlingen är att:

• Bilden/bilderna är av god och tryckduglig kvalitet (minst 1 mb)
  • Bilden/bilderna gestaltar kursverksamhet eller kurssituationer inom Brukshundklubben
  • Bilden/bilderna gestaltar samspel mellan hundar, hundar-människor och/eller mellan medlemmar.
  • Information om hundens namn, persons namn, fotografens namn samt den tävlandes namn och datum då bilden är tagen finns med
  • Det finns en beskrivning om tillfället då bilden togs, ange gärna även vid vilken klubb.
  • Personerna på fotona har godkänt att de är med på bilderna.

Genom att delta i fototävlingen ger den tävlande Svenska Brukshundklubben nyttjanderätt till bilderna. Brukshundklubben har därmed rätt att redigera och publicera bilderna fritt i verksamhetsberättelser, informationsbroschyrer, annonser, i tidningen Brukshunden och på organisationens hemsida.

Den tävlande avsäger sig rätten att kräva Svenska Brukshundklubben på ersättning för de bilder som publiceras.

En jury bestående av tjänstemän på Brukshundklubbens kansli kommer att utse det vinnande bidraget. Juryns beslut kan inte överklagas.