Problemen med Dibs-inbetalningar via SBK Tävling är löst

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Dibs har nu löst inbetalningsproblemen, och håller successivt på att ta bort alla felaktiga reservationer av belopp som gjorts.

Betaltjänsten Dibs har haft stora problem med sina betalningar, och många betalningar har blivit nekade. Beloppen har reserverats på användarnas bankkonton, men pengarna ska inte ha dragits från kontot.

Dibs har nu löst problemet, och man håller successivt på att ta bort alla felaktiga reservationer som registrerats. Reservationerna av pengar kommer att försvinna från bankontona efterhand, men det kan ta olika lång tid på olika banker.

För dig som haft problem med anmälan och betalning till något prov eller tävling via Dibs i SBK Tävling under de senaste dagarna, rekommenderar vi att du avvaktar några dagar för att se när reservationen av pengarna försvinner. När reservationen försvinner från bankkontot, behöver du göra om anmälan och inbetalningen igen då den inte har gått igenom.

Om det är brådskande med anmälan pga. att anmälningstiden går ut, så gör en giroanmälan där du då betalar direkt till arrangören via din internetbank.