Landslagsledare i Lydnad utsedd

Publicerat i: Prov & tävling

Nu har Utskottsgruppen för Lydnad utsett en ny landslagsledare som även kommer att ingå i utskottsgruppen, Martha Landin.

Här kommer en presentation av Martha:

Martha Landin heter jag. Som många av er säkert redan känner till, så är jag utbildad lydnadsdomare och har genom åren haft äran att döma flera stora mästerskap så som SM, NM och FMBB (VM för belgiska vallhundar) Jag var även en del av styrgruppen som aktivt jobbade med Bruks, IPO, Lydnad och Rallylydnads SM 2018 i Blekinge, en riktig utmaning som verkligen blev en stor succé.

Redan när jag skaffade min första hund fastnade jag för lydnaden och även om jag provat andra grenar inom

Tillsammans med mina två nuvarande hundar, border collien Alan 3 år och tollaren Eikki 2 år, tränar och tävlar vi inte helt oväntat lydnad. Alan tränas och tävlas även i vallning medan Eikki istället roar sig på agilityplan tillsammans med min sambo när tillfälle ges.hundsporten så har jag alltid fallit tillbaka på just lydnaden. Med min tidigare tävlingshund, tollaren Idefix, deltog vi både i Talangtruppen och på SM 2014 vilket gav mig ännu mer blodad tand att fortsätta utvecklas inom denna fantastiska gren.

Det känns otroligt inspirerande att få ta mig ann uppdraget som landslagsledare och jag hoppas att vi tillsammans inom landslaget kommer kunna ge Sverige dom allra bästa förutsättningarna för att lyckas när det gäller.

Första steget för mig är att få möjlighet att presentera mina team-medlemmar, vilket jag hoppas kunna göra inom den närmsta tiden.