Jubileumsfirande

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Föreläsning med Per Jensen i Surahammar, lydnad hos Orust BK eller jubileumshelg i Gävle? Kom och fira med oss i jubileumsapporten!

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Jubileumshelg i Gävle

Jubileumshelg, 20-21 oktober hos Gävle Brukshundklubb! Vi arrangerar en inofficiell jubileumsutställning på lördagen. På söndagen har klubben "Öppet hus" där besökare kan prova på några av klubbens olika grenar, grilla och delta vid fiskdamm för hund. Välkomna!

Lydnadstävling hos Orust BK

Under hela 2018 firar vi vår 100-åring med många roliga arrangemang! Den 24 oktober är det dags för Lydnad Startklass! Ni som inte tävlar är varmt välkomna att titta på!

Föreläsning i Surahammar

Föreläsning med Per Jensen med temat "Dominans och ledarskap i umgänget samt stress" arrangeras den 25 oktober i Surahammar Folkets Hus.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!