Kom och fira!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten fortsätter runt om i landet! Nu är det snart dags för prova på dag i Vänersborg, hundpromenad i Västerås och utställning i Motala. Eller varför inte åka och titta på duktiga lydnadshundar i Hallsberg alternativt skyddshundar i Malmö?

Jubileumsapporten är de lokala event som klubbar och distrikt genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum.

Prova på i Vänersborg

Den 28 april visar Vänersborgs Brukshundklubb upp sin verksamhet via rasparad, nosework och rallylynad. Publik och förbipassagerade har möjlighet att testa på och få veta mer.
För mer information klicka här.

Hundpromenad i Västerås

Gemensam hundpromenad arrangeras den 28 april i Västerås city. Plats: Sigmatorget. Tid. Kl: 11:00-14:00 På plats kommer det finnas instruktörer som kan svara på frågor. Enklare uppvisning kommer ske med patrullhund, tävlingslydnadshund och preparatsök.
För mer information klicka här.

Duktiga lydnadshundar i Hallsberg

Under hela helgen, 28-29 april, kommer några av Sveriges duktigaste lydnadshundar till Hallsbergs Brukshundklubb för att delta i rankingtävling. Vi kommer utöver tävlingarna ha olika aktiviteter/prova på för hundägare. Allt sker på fotbollsplanerna vid ishallen i Hallsberg.
För mer information klicka här.

Skyddshundar i Malmö (Sibbarp)

Skyddstävling arrangeras den 29 april i Malmö. Det kommer även finnas en inofficiell uppletande tävling samma dag. En rosa ruta där pengarna går till Rosa Bandet och en blå ruta där pengarna går till Blå Bandet. I uppletande tävlingen får man starta hur många gånger man vill.
För mer information klicka här.

Utställning i Motala

Den 1 maj arrangerar Motala Brukshundklubb en inofficiell utställning för alla raser.
För mer information klicka här.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!