Nytt förfarande för arrangörer vid inrapportering av MH

Publicerat i: Prov & tävling, Avel & hälsa

Sedan 1 januari 2014 ska samtliga resultat från mentalbeskrivning hund (MH) rapporteras via SBK-tävling.

Inrapportering av resultat i MH ska fortsättningsvis ske elektroniskt via SBK-tävling och SBK-prov. Förfarandet är detsamma som för bruks- och lydnadsresultat, så du som arrangör kommer att känna igen hanteringen eller kunna ta hjälp av tävlingsansvarig på klubben.

Vi har tagit fram en handledning (se länk i högerkolumn) som ska hjälpa dig från start till mål. Följer du den, borde administrationen kring MH fungera problemfritt. Ytterligare hjälp finns också att få på Hjälp online på SBK-tävling.

Har ni frågor eller stöter på problem gällande SBK-tävling, kontakta oss på support[at]sbktavling.se.

Frågor gällande regler och liknande besvaras på mental[at]brukshundklubben.se eller 08-505 875 35, telefontid kl 10-12 helgfri måndag-fredag.

Framledes ska deltagarna anmäla sig via SBK-tävling vilket innebär att all administration av MH nu är integrerat i systemet.