Förslag om agilityns framtid

Publicerat i: Prov & tävling

Agilityns vara eller icke vara under Brukshundklubbens paraply har varit en fråga som delat grenens anhängare i två läger. Efter kongressen 2012 tillsatte förbundsstyrelsen en arbetsgrupp med uppdrag att föreslå en framtida lösning för agilityverksamhetens bästa.

Gruppen har nu kommit fram till ett förslag som ska presenteras på organisationskonferensen 2-3 februari. Organisationskonferensen, där representanter från Brukshundklubbens distrikt och rasklubbar deltar, är en förberedande konferens inför kongressen i maj. Förslaget ska stötas och blötas och gå igenom ett antal beslut innan det ska upp på kongressen för slutligt beslut.

Din chans att påverka

Vi presenterar här arbetsgruppens förslag och vill tydliggöra att det inte är ett färdigt förslag och därmed heller inte fastställt. Det finns fortfarande möjlighet att påverka förslaget och därför tar vi tacksamt emot synpunkter på mejl till dag.bruck[at]brukshundklubben.se

Till förslaget från arbetsgruppen om agilityns framtida organisation. (PDF-dokument, 228 kB)

Enkät om agilityns framtid

Oavsett om du är aktiv inom agility, sitter i styrelsen för en agilityaktiv klubb eller på annat sätt har inblick i agilityverksamheten vill vi veta vad du tycker. Hjälp oss att styra agilityn in i framtiden genom att besvara enkäten. Det tar inte mer än ett par minuter.

OBS enkäten är nu stängd och det går inte längre att svara på den. Tack alla ni som var med och påverkade genom att svara!