Förbundsstyrelsens visionsarbete

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

Förbundsstyrelsen arbetar med att ta fram en vision för Brukshundklubbens arbete baserat på den målstyrda organisationen och med Svenska Brukshundklubbens uppgift som bas.

I januari 2013 träffades styrelsen i Göteborg och genomförde en SWOT-analys under styrning av Roffa Asplund. Ett givande möte där vi kom långt i arbetet med en vision.

Arbetet har fortsatt över mejl och ett förslag kommer att presenteras på organisationskonferensen 1-2 februari 2013.

Om du är intresserad av att ta del av SWOT-analysen och anteckningarna från mötet kan du ladda ner minnesanteckningarna från visionsarbetet här (PDF-dokument, 186 kB).

Powerpoint-presentation från helgen. (PDF-dokument, 720 kB)