Exteriördomarkonferens

Publicerat i: Avel & hälsa

Helgen den 20-21 mars arrangerar utskottet för avel och hälsa en exteriördomarkonferens för åtta av de raser som Svenska Brukshundklubben har avelsansvar för.

Datum:

Plats: Konferensen kommer att genomföras helt digitalt

Med anledning av rådande utveckling av pandemin har vi i samråd med SKK:s Domarkommitté bestämt att exteriördomarkonferensen kommer att genomföras helt digitalt. Konferensen kommer att livestreamas till deltagarna, och det kommer att finnas möjlighet till frågor och diskussioner.

Inbjudna till konferensen är exteriördomare på raserna nedan.

Lördag 20 mars
Australian cattledog
Australian kelpie
Beauceron
Belgiska vallhundar
Hollandse herdershond

Söndag 21 mars
Collie
Vit herdehund
Tysk schäferhund

Inbjudna exteriördomare anmäler i formuläret nedan om man önskar delta vid konferensen vid vilka raser. Skriv gärna med ev. frågor som ni har redan i förväg så kan presentatörerna förbereda svaren.

Senast den 15 februari 2021 önskar vi få in er anmälan.

______________________________________________________

Jag anmäler mig härmed till den digitala exteriördomarkonferensen den 20- 21 mars 2021
För planeringen av gruppdiskussioner behöver vi veta vilka av presentationerna som ni avser att delta vid. Kryssa i den eller de raser som ni är intresserade av nedan.
Lördag Obligatoriskt
Söndag Obligatoriskt
För er som tidigare anmält att ni önskade delta på plats. Både SKK:s DK och SBK:s konferensgrupp är intresserade av att veta om det fanns någon specifik anledning till att ni valde det alternativet. Vänligen fyll i något av alternativen nedan.
Orsak till att jag önskade delta på plats
För att underlätta för rasklubbsrepresentanterna, och ge dem möjlighet att förbereda svar önskar vi få in ev. frågor som ni vet om redan nu i förväg. Detta sparar även in tid under själva konferensen.
Inför framtiden skulle Brukshundklubbens utskott för avel och hälsa gärna vilja veta om du även är intresserad av att exteriörbeskriva den/de SBK-raser som du är auktoriserad exteriördomare för.
Jag är intresserad av att exteriörbeskriva den/de SBK-raser som jag är exteriördomare för. Obligatoriskt