Fina medlemserbjudanden från Militärrabatt

Brukshundklubbens medlemmar hälsas välkomna till det populära förmånskonceptet MILITÄRRABATT.

MILITÄRRABATT drivs i samarbete med Svenska Soldathemsförbundet och ger dig som medlem i Brukshundklubben unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter – i vanliga butiker och på nätet.

Tidigare har MILITÄRRABATT bara gällt för personal i Försvarsmakten och Hemvärnet, men nu får Brukshundklubben också tillgång till alla rabatter och förmåner som presenteras där.

Att vara med i MILITÄRRABATT är kostnadsfritt. Det enda villkoret för medverkan i MILITÄRRABATT är att du är medlem i Brukshundsklubben.

Så här går du med

  • Börja med att ladda ner en aktiveringskod som är skyddad bakom de inloggsskyddade medlemssidorna på brukshunden.se. Lösenord hittar du i tidningen under medlemsförmåner.
  • Gå till: www.militarrabatt.se/bli-medlem. Fyll i namn, användarnamn och lösenord. (Som du själv väljer.)
  • Välj/ange "BRUKSHUNDKLUBBEN" under "Vapenslag/Organisation" (OBS! Registreringen misslyckas om du skulle välja något annat)
  • Ange den aktiveringskod som du hämtade på brukshunden.se samt fyll i resterande fält. Koden gäller under en begränsad tid. (När du har registerat dig gäller medlemskapet i två år.)
  • Tryck på knappen "Registrera"

Om du får problem med registreringen eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta MILITÄRRABATT på adressen info@militarrabatt.se. De svarar normalt direkt eller inom någon timme på normala kontorstider. Observera att koden gäller under en begränsad tid.