Grundkurs i anatomi

Publicerat i: Avel & hälsa

Grundkursen i anatomi kommer att genomföras digtalt via Zoom helgen den 30-31 januari 2021.

Datum:

Är du intresserad av att lära dig mer om anatomi och exteriör?

Kursen vänder sig i första hand till blivande exteriörbeskrivare för de raser som Svenska Brukshundklubben har avelsansvar för. Är du enbart intresserad av att lära dig mer om anatomi är du välkommen till anatomikursen i mån av plats.

Plats: Digitalt via Zoom.

Tider: Lör 30 jan, kl. 09.30 - 17.00 och sön 31 jan, kl. 09.00 - 15.30
Samtliga tider är cirkatider.

Utbildningen till exteriörbeskrivare startar sedan preliminärt den 5-6 juni 2021 (separat anmälningsformulär till exteriörbeskrivarutbildningen kommer senare).

Kursavgift

Avgiften för grundkursen i anatomi är 400 kr per deltagare, vilket inkluderar att man kommer att få kursmaterial hemskickat.

Om avgiften ska betalas privat swishas pengarna till 123 558 99 81. Om rasklubben ska betala fakturerar vi klubben före kursstart. Ange vid anmälan vem som ska betala kursavgiften.

Anmälningsavgifterna ska vara inbetalade före kursstart.

För mer information om utbildningen, se inbjudan som skickats till rasklubbarna (PDF-dokument, 163 kB).

Anmälningstiden har gått ut.