Grundkurs i anatomi

Publicerat i: Avel & hälsa

Grundkursen i anatomi den 25-26 april är INSTÄLLD med anledning av spridningen av det nya coronaviruset. Vi återkommer senare med nytt datum för utbildningen.

Datum:

Är du intresserad av att lära dig mer om anatomi och exteriör?

Kursen vänder sig i första hand till blivande exteriörbeskrivare för de raser som Svenska Brukshundklubben har avelsansvar för. Är du enbart intresserad av att lära dig mer om anatomi är du välkommen till anatomikursen i mån av plats.

Plats: Södertälje Brukshundklubb

Tider: Lör 25 april, kl. 09.30 - 17.00 och sön 26 april, kl. 09.00 - 15.30
Samtliga tider är cirkatider.

Utbildningen till exteriörbeskrivare startar sedan den 23-24 maj 2020 (separat anmälningsformulär till exteriörbeskrivarutbildningen kommer senare).

Kursavgift

Avgiften för grundkursen i anatomi är 500 kr per deltagare, vilket inkluderar lunch och fika båda dagarna. Resor och logi ingår ej i avgiften.

Om avgiften ska betalas privat swishas pengarna till 123 558 99 81. Om rasklubben ska betala fakturerar vi klubben före kursstart. Ange vid anmälan vem som ska betala kursavgiften.

Anmälningsavgifterna ska vara inbetalade före kursstart.

För mer information om utbildningen, se inbjudan som skickats till rasklubbarna (PDF-dokument, 160 kB).

Anmälan

Anmälan till grundkursen i anatomi görs i formuläret som kommer att läggas ut nedan när nytt datum för utbildningen är bestämt