Anmälan till regionalt tjänstehundsläger

Här kan du anmäla dig via ett anmälningsformulär direkt på hemsidan till våra regionala tjänstehundsläger.

Läs först informationen om vår ungdomsverksamhet under fliken "För ungdomar" innan du anmäler dig.

Läs också vad som gäller för respektive läger under fliken "Våra läger".

Nu är anmälan öppen till våra regionala läger den 2-5 november 2017 på Marma samt i Skillingaryd. Sista anmälningsdag är den 25 september. Antagningsbesked skickas ut senast den 2 oktober.

Anmälningsformulär

OBS! Du måste ha fyllt minst 15 år för att få delta på våra läger och får inte vara äldre än 20 år.
För att delta på våra kurser måste du vara medlem i antingen SBK eller SHU. Kontroll av medlemskap görs inför läger och kurser.
Är du svensk medborgare? Obligatoriskt
Kontrollera att du har skrivit rätt e-postadress då alla handlingar kommer att skickas till denna adress!
Är du under 18 år måste målsman godkänna ditt deltagande på kursen om du blir antagen.
OBS! Hösten 2017 genomförs två regionala tjänstehundsläger vecka 44. Vilket läger du blir erbjuden plats på beror på var du bor.
Är du fullt frisk? Obligatoriskt
Om du fyllt i nej så skriv under övrigt vad du avser.
Vi behöver dina mått för att du ska få rätt storlek på uniform och kängor vid din ankomst till lägret.