Tävling & regler i IPO Nordic Style

Svenska Brukshundklubben arrangerar tävlingar i IPO Nordic style (IPO NS). Här finns information om att tävla samt regler. Välkommen att ladda hem dem.

IPO NS är en relativt ny gren inom Svenska Brukshundklubben och är en internationell variant av nordiskt bruksarbete.

Reglerna baseras på de regler som gäller för Nordiska mästerskapen. Det innebär att alla FCI-anslutna länder kan arrangera tävlingsformen officiellt och att internationellt Cert (CACIT) delas ut (om tävlingen är internationell).

Anmälan till tävling Ändrat 2017-01-16

För tävlande som vill anmäla sig till tävling i IPO NS ska från 2017 göra detta i SBK Tävling. Länk till anmälningsavgifter finns till höger.

Länk till SBK Tävling finns till höger.

För arrangörer Ändrat 2017-01-16

Ansökan om prov i IPO NS sker från 2017 i SBK Tävling och administreras helt via systemet.

Etisk policy

Du hittar Svenska Brukshundklubbens etiska policy vid prov och tävlingar på sidan Styrdokument.

Regelböcker till försäljning

Många tävlingsregler kommer att finnas att köpa tryckta i snygga häften i SBK-shopen inom kort.