Medlemsförmån - sak- och olycksfallsförsäkringar

Svenska Brukshundklubben upphör att erbjuda medlemmar hundanpassade försäkringar från och med 31 december 2015.

Sedan lång tid tillbaka har Svenska Brukshundklubben jobbat för att erbjuda medlemmar försäkringar för hem, bil, båt osv. Försäkringarna har varit anpassade för det man kan råka ut för som hundägare och som försäkringar i andra försäkringsbolag inte täcker.

Tyvärr upphör samarbetet med försäkringsbolaget Watercircles och vi kommer därför inte erbjuda tjänsten efter 31 december 2015.

För de medlemmar som har sina försäkringar i Watercircles kommer dessa fortsätta som tidigare fast utan Brukshundklubbens inblandning. För frågor gällande dessa försäkringar ber vi er kontakta Watercircles kundtjänst som gärna hjälper till.

Kontaktuppgifter till Watercircles

E-post: info@watercircles.se