Bli medlem

Välkommen till Svenska Brukshundklubben! Utveckla dig tillsammans med din hund - vare sig du är ute efter sköna promenader i skogen, en trogen vän i vardagen eller hundsport.

Alla hundar är välkomna

Alla hundar är välkomna hos oss, oavsett ras!

Som medlem i Svenska Brukshundklubben får du och din hund tillgång till Sveriges kanske bästa och bredaste utbud av hundkurser. Allt från valp-, lydnads- och tjänstehundskurser till utbildningar för att tävla i hundsporter. Du får dessutom rätt att delta på alla våra tävlingar, prov och utställningar.

Bli medlem hos våra klubbar

Du ansöker om medlemskap direkt hos den lokalklubb eller rasklubb som du är intresserad av - Sök klubb eller distrikt. Välj den medlemsform som passar dig.

Medlemsförmåner

Hundaktiviteter

Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Medlemstidningen Brukshunden

Du får vår medlemstidning Brukshunden - Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare - hem i brevlådan 6 gånger per år.

Försäkring för personolycksfall ingår

Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Rabatt på hundförsäkring

Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.

Information och erbjudanden från Royal Canin

Genom vårt samarbete med Royal Canin får du som medlem löpande erbjudanden gällande hundfoder och näringslära.

Stipendier & utmärkelser

Som medlem har du också chans att söka stipendier för studier och projekt inom Svenska Brukshundklubbens verksamhetsområden.

Medlemmar som bidragit extra förtjänstfullt till sin klubb och vår organisation kan föräras våra förtjänsttecken och -medaljer.

Läs mer på funktionärssidan Stipendier & utmärkelser.