Instruktörskonferens patrullhund

Publicerat i: Tjänstehund

Svenska Brukshundklubben bjuder in till en konferens för patrullhundsinstruktörer en helg i september, vecka 38.

Datum:

Innehåll

Konferensen är en möjlighet till diskussion / erfarenhetsutbyte med andra patrullhundsinstruktörer. Utöver det kommer bland annat dessa punkter lyftas:

- Hundförarutbildning

- Mentalitet (föreläsare är Jan Gyllensten)

- Nytt inträdes- och certifikatprov / anlagstest och slutprov

- NBL (nätbaserat lärande)

- Mitt Försvarsmakten

- Motståndaren

Instruktörer vid patrullhundskurs.

Utbildningen genomförs på Radisson Blu Arlandia hotell på Arlanda.

Datum och tid

Samling: lördagen den 22 september klockan 09.00-9.30 med fika.

Avslutning: söndagen den 23 september klockan 11.45. Lunch serveras mellan 11.45-12.45.

Resor

Tåg eller flyg

Tåg- eller flygresor bokas via SBK:s resebyrå. Instruktion med bokningskoder skickas ut till anmälda deltagare efter sista anmälningsdatum.

Bil

Kör du bil och parkerar på hotellets gästparkering så meddelar du receptionen vid ankomst vilket registreringsnummer bilen har. Milersättning får du genom att fylla i ett utbetalningsunderlag och skicka till tjanstehund[at]brukshundklubben.se senast 10 dagar efter utbildningen. Utbetalningsunderlag finns att hämta på hemsidan.

Anmälan

Antagningsbesked med information om resebokning skickas har skickats ut till anmälda deltagare.

Kontrollera att du skrivit rätt e-postadress då bekräftelse på din anmälan skickas via e-post.
OBS! Mat serveras inte fredag kväll.
Önskas hundrum?