SBK tävling

I SBK tävling hittar du alla Svenska Brukshundklubbens tävlingar inom bruksprov, lydnad, agility, IPO, IPO-R och rallylydnad samt anmälan till mentalbeskrivning och mentaltest.

Här hittar du som arrangör viktiga instruktioner kring tävlingsadministrationen. Supportfrågor kring hanteringen av SBK Tävling finns under hjälp online på sbktavling.se

Ansökan om ändring i SBK Tävling

Det är endast i undantagsfall en tävlingsarrangör inom Brukshundklubben har rätt att ändra i en redan verifierad tävling. Här finns information om vad som gäller vid ansökan om ändring i SBK Tävling samt ansökningsfomulär.

Ansökan om prov

Tävlingsarrangörer ansöker om att arrangera tävling i SBK tävling. Här finner du all information om vad som gäller för att ansöka om tävling.