Koordinater till klubbstugan

Skicka in klubbens koordinater till oss så fler hittar till klubbstugan via vår sökfunktion på brukshundklubben.se.

I vår sökfunktion här på hemsidan finns alla lokalklubbar och de är kopplade till en kartfunktion. Idag visar kartan den postadressen som ni på klubben själv angett som officiell i Medlem online.

Eftersom vi tror att de flesta använder vår nya kartfunktion för att hitta till klubbstugan, blir dessa uppgifter missvisande då adressen i medlem online ofta går till någon person i klubbstyrelsen.

Därför går det nu att lägga in koordinaterna till klubbstugan. Då får vi en exakt placering av klubbstugan på kartan och en möjlighet för besökaren att lägga in koordinaterna i sin GPS när de ska besöka er.

Dessa koordinater skickar du

Koordinaterna vi efterfrågar är longitud (t ex 59.326764) och lattitud (t ex 18.202318). Skicka dessa till oss via formuläret nedan, så lägger vi in dessa i kartfunktionen och fler hittar till er.

Det finns verktyg på Internet som omvandlar klubbens adress till koordinater.