Funktionärslyftet

Bland de medlemmar som Svenska Brukshundklubben har finns det många duktiga funktionärer som lägger tid och engagemang på att utveckla och driva vår förening.

Funktionärer jobbar ideellt med allt från att sitta i styrelser till att hålla kurser, arrangera tävlingar, klippa gräsmattor, arrangera uppvisningar och mycket mer. Utan dessa eldsjälar skulle vi inte vara den fantastiska organisation som vi är idag.

För att uppmärksamma dessa medlemmar har vi skapat "Funktionärslyftet". Vi kommer löpande att intervjua aktiva medlemmar och publicera texterna här på vår hemsida samt i varje nummer av vår medlemstidning Brukshunden. Vi vill med detta ge våra funktionärer extra energi och inspirera andra att engagera sig ideellt.

Här nedanför kan du läsa om några av alla de duktiga funktionärer vi har i vår förening: