Lämna synpunkter på SKK:s organisationsförslag

Svenska Kennelklubbens organisationsutredning har tagit fram ett förslag på ny organisation. Svenska Brukshundklubben vill ta del av distrikts, lokal- och rasklubbars samt medlemmars synpunkter på förslaget.

Den 19 november har Svenska Brukshundklubbens lokalklubbar, distrikt och rasklubbar bjudits in av Svenska Kennelklubben (SKK) till träffar runt om i landet för att informera om arbete och förslag i SKK:s organisationsutredning.

Svenska Brukshundklubbens förbund vill ta del av dina och organisationens synpunkter och förslag inför förbundets konsekvensanalyser av SKK:s organisationsförslag.

Fyll i formuläret med era synpunkter och förslag

Här tar vi tacksamt emot synpunkter, för- och nackdelar samt förslag och lösningar med anledning av SKK:s organisationsförslag. Förbundsstyrelsen kommer att ha frågan uppe på sitt styrelsemöte 2 december och ser gärna att det finns svar att ta del av då. Allra senast 20 december vill vi ha era synpunkter.

ORGANISATIONEN

MEDLEMSKAP

EKONOMI

RASANSVAR

TJÄNSTEHUNDSVERKSAMHET

BRUKSHUNDKLUBBENS LEDNINGSSTRUKTUR

PROV OCH TÄVLING

UTBILDNING

PERSONUPPGIFTER
Här anger du vilken instans du representerar Obligatoriskt
Varmt tack för dina synpunkter och förslag!!
Genom att trycka på "Skicka" kommer dina synpunkter oss tillhanda! När detta är gjort får du upp en bekräftelseruta på skärmen.