Är du bäst var dag?

Boken Bäst-var-dag vänder sig till dig som vill jobba med vardagslydnad tillsammans med hunden. Boken finns i SBK-shopen till superpris. I januari kommer också en handledning för instruktörer och lärare.

Det är dags för en revolution på kursfronten. Det behövs valp- och vardagslydnadskurser med material som är så enkla så alla förstår, så kul att alla vill läsa och så effektivt att alla får till det.

Boken kommer att användas i Svenska Brukshundklubbens kursverksamhet och Svenska Brukshundklubben presenterar en kursplan med handledning framtagen för instruktörer och lärare av författarna till boken, Maria Brandel och Siv Svendesen.

- Det behövs idéer som gör att instruktören inspireras och inspirerar vid varje kurstillfälle, menar författarna.

Boken finns till försäljning på sbkshopen.se och den kommer även finnas till försäljning i Svenska Brukshundklubbens monter på Stockholms hundmässa 8-9 december. Handledningen kommer finnas till försäljning i januari 2019.

Maria Brandel och Siv Svendsen är båda framgångsrika hundförare, instruktörer och föreläsare. Boken är skriven utifrån att hundägare ska få bästa möjliga vardag tillsammans med sin hund. Nyckeln till det är att träna vardagslydnad och boken innehåller enkla, effektiva och roliga övningar.