Projektledare/poddcasting-korrespondent till Upp och hoppa- sund med hund

Svenska Brukshundklubbens projekt "Upp och hoppa- sund med hund" söker nu en projektledare/podcasting-korrespondent och podcasting-korrespondent till ett podcasting-projekt under 2019.

Svenska Brukshundklubben startade projektet "Upp och hoppa - sund med hund" i april 2018. Ett friskvårdsprojekt som ska skapa förutsättningar till bättre hälsa för både människa och hund.

Genom projektet kommer vi kunna erbjuda möjlighet till fysisk aktivitet tillsammans med hunden. Vi vill kunna bidra med nya tankar och attityder som kan leda till förändrade vanor och ett mer aktivt liv. Dessutom är detta ett utmärkt sätt att öppna dörren för föreningslivet och skapa nya forum för möten, nätverk och vänskap.

Projektet är finansierat av Svenskt friluftsliv vars ena målsättning är att förbättra folkhälsan. Vi vill dra vårt strå till stacken!

Om dig

Projektledare/podcasting-korrespondent

Som projektledare/podcasting-korrespondent är du spindeln i nätet, händelsernas centrum och den som har det övergripande ansvaret för podcasting-projektet som ska genomföras. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för projektplanering, genomförande och resultat. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en podcasting-korrespondent och det är därför viktigt att du har social kompetens och kan fatta snabba beslut.

Podcasting-korrespondent

Vi söker dig som är engagerad, kreativ och målmedveten. Du har goda kunskaper om podcasting och att leverera en färdig podcast. Du är duktig på att planera och är socialt kompetent. Du har ett brinnande intresse för hundar och människor.

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs men meriterande är tidigare erfarenhet av projektledning och podcasting.

Dina arbetsuppgifter

Syftet med podcasting-projektet är att vara folkbildande och ge nya tankar som kan leda till förändrade vanor och förbättrade attityder. Ni ska producera minst en podcast per månad under ett år.

Arbetsplats

Ospecificerad

Tillträde: 1 februari eller enligt överenskommelse.

Omfattning: Ca 20 timmar i månaden (per person) under ett år.

Lön: Efter överenskommelse

Ansökan

Din ansökan vill vi ha i form av rörlig bild på dig där du presenterar dig och vad du kan.

Vi tar emot ansökningar omgående och senast 15 december 2018. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att ansökta projektmedel godkänns av Svenskt Friluftsliv.

Ansökan skickas till britta.agardh[at]brukshundklubben.se.

Frågor

Ring eller maila Britta Agardh, 070-779 93 23 eller britta.agardh[at]brukshundklubben.se.