Jubileumsapporten fortsätter!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Snart är det dags för tävling i Tierp, kom och titta på duktiga hundar i tre olika sporter/prov! Bor du i närheten av Kopparberg har vi en föreläsning som du gärna får anmäla dig till.

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Tävlingar i Tierp

Tierps Brukshundklubb arrangerar tre stycken tävlingar på samma dag: IPO-R ytsök, Lydnad (startklass) och Rapport (lägre, högre och elit). Datumet är den 11 november.
För mer information klicka här.

Föreläsning i Kopparberg

Föreläsning med Jens Frank om användningen av hundar i rovdjursförvaltningen arrangeras i Kopparberg den 27 november. Hur hanterar vi problematik och möjligheter med kopplingen mellan hund och rovdjur?
Föreläsningen tar upp angrepp från rovdjur på hund och hur de förebyggs, men även de tjänstehundar som används i rovdjursförvaltningen och hur de tränas. Föreläsningen hålls i Kopparbergs Tingshus.
För mer information klicka här.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!