Föreläsning i Kopparberg

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Kom och lyssna på föreläsning om användningen av hundar i rovdjursförvaltningen i Kopparberg den 27 november.

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer information om det närmsta eventet.

Föreläsning i Kopparberg

Föreläsning med Jens Frank om användningen av hundar i rovdjursförvaltningen arrangeras den 27 november. Hur hanterar vi problematik och möjligheter med kopplingen mellan hund och rovdjur? Föreläsningen tar upp angrepp från rovdjur på hund och hur de förebyggs, men även de tjänstehundar som används i rovdjursförvaltningen och hur de tränas. Föreläsningen hålls i Kopparbergs Tingshus.
För mer information klicka här.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!