Jubileumshelg i Gävle

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Helgen 20-21 oktober firar man 100-årsjubileumet i Gävle med utställning och öppet hus på klubben. Passa på att besöka oss om du är i närheten!

Gävle Brukshundklubb firar i dagarna två med sin jubileumshelg.

Under lördagen den 20 oktober arrangeras en inofficiell jubileumsutställning. Alla hundraser från och med 4 månaders ålder är välkomna.

På söndagen har klubben "Öppet hus" där besökare kan prova på några av klubbens olika grenar, grilla och delta vid fiskdamm för hund. Öppet hus arrangeras klockan 10-15 på Gävle Brukshundklubb. Du kommer att erbjudas möjlighet att prova på rallylydnad, agility, nose work, patrullhundsträning, uppletande av saker och allmänlydnad.

Alla är välkomna, såväl medlem som icke medlem och oavsett vilken hundras och tidigare träningserfarenheter som man har.

För mer information klicka här.