Hundpromenad och föreläsning

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Kom och var med på vår hundpromenad i Katrineholm för att fira vårt hundraårsjubileum! Eller kanske vill du lyssna på föreläsning hos Surahammars Brukshundklubb?

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Hundpromenad i Katrineholm

Tips/hundpromenad i staden arrangeras den 28 oktober, (med insamling till barncancerfonden) samt reklam för Bruks SM 2019. Vi samlas i stadsparken i Katrineholm.
För mer information klicka här.

Föreläsning hos Surahammars BK

Föreläsning om problemlösning arrangeras av Surahammars Brukshundklubb den 3 november.
För mer information klicka här.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!