Beställ SBK-flagga

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Nu finns återigen Svenska Brukshundklubbens flagga i sortiment. I nytt utförande dessutom.

Svenska Brukshundklubbens flagga är efterfrågad av brukshundklubbar, tävlingsarrangörer och partners. Ett enkelt och synligt sätt att visa Brukshundklubben på klubben, event, mässor och konferenser.

Flaggan är anpassad för flaggstång upptill 10 meter och är tillverkad i 160 g vävd polyester som är extra slitstarkt. Förstärkt söm och fästen finns.

Storlek: 240x150 cm (standardmått för flaggstång 10 meter).

Pris: 750 kr/styck

Beställning: Beställ via förbundskansliet i formuläret nedan.

Beställning av flagga

Representerar du ett distrikt, rasklubb eller lokalklubb inom Svenska Brukshundklubben skickar vi en faktura till distriktets/klubbens officiella postadress.

Är du en privatperson eller representerar en annan organisation, betala in 750 kronor på plusgiro 4770903-5 så skickar vi flaggan när betalningen kommit oss tillhanda. Märk betalningen med ditt fullständiga namn och "SBK-flagga".

Fyll i uppgifterna nedan för att fullfölja din beställning.