Hundens Dag och föredrag

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten fortsätter sin resa runt Sverige! Flera roliga arrangemang väntar. Vad sägs om Hundens Dag i Oxelösund där du kan testa på olika hundsporter med din hund? Eller kanske vill du hellre gå på föredrag om hundproblem och problemhundar i Nödinge?

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Hundens Dag i Oxelösund

Hundens dag arrangeras i Oxelösunds centrum den 22 september.
Här kan man prova på olika aktiviteter så som rallylydnad, agility, lydnad och nose work. Man kan även testa hundens vardagslydnad med "Hur duktig är din hund?".
Gosedjursutställning arrangeras för barnen. Dagen avslutas med hundparad. Runt omkring finns det olika aktörer så som veterinär, massör, företag med hundinriktning mm.
För mer information klicka här.

Föreläsning i Nödinge

Ale Brukshundklubb arrangerar en föreläsning med Jan Gyllensten fredagen den 28 september 2018 kl 18-22 (med kaffepaus). Preliminär plats är Ale BK, Lindåsen, Nödinge. Tema för föreläsningen är "Hundproblem & Problemhundar". En föreläsning riktad mot alla intresserade hundägare i Ale kommun med omnejd.
För mer information klicka här.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!