Fira med oss!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten fortsätter sin resa runt Sverige! Flera roliga arrangemang väntar. Vad sägs om att prova på bruks på Värmdö? Eller kanske låta din hund pröva apporteringsförmågan i Lidköping? Och bor man i närheten av Värnamo kan man besöka SM för polishundar.

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Prova på och uppvisning på Värmdö

Den 8 september arrangerar Värmdö Brukshundklubb uppvisningar och prova på i bruksgrenarna. Vi bjuds även på agility, nosework, drag och en rolig tipspromenad.

Rallylydnad på Ekerö

Rallytävlingar med dubbla starter arrangeras på Ekerö den 8 och 9 september av Mälarö Brukshundklubb.

Spårtävling i Töreboda

Bruksprov spår arrangeras i lägre klass den 8 september hos Töreboda Brukshundklubb. Kom och tävla eller var publik!

Tävlingar och uppletande i Lidköping

Klubben firar 65-års jubileum i samband med KM-dagen 8 september. Det blir klubbmästerskap i Bruks kl 08.00, Rallylydnad kl 10.00, Agility kl 13.30 och Lydnad kl 14.30. Kom och hälsa på oss denna dag, träffa hundfolk, ta en fika, bekanta dig med grenarna och delta med din hund i uppletandetävlingen som arrangeras mellan kl 12-14.00. Det hunden hämtar under 2 min får den ta med hem!

Lydnadstävling i Töreboda

Lydnadstävling i startklass, klass 1 och klass 2 arrangeras den 9 september i Töreboda.

Sökhundar i Örebro

Den 9 september genomförs en sök-tävling i lägre, högre och elitklass. Elitklassen är distriktsmästerskap i sök.

Polishunds SM i Värnamo

SM arrangemang för polishundar i skydd o spår. Detta är ett flerdagsarrangemang från 13 september till 16 september.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!