Var med och fira!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Våra lokala firanden i Jubileumsapporten fortsätter med full fart! Här kan du läsa mer om vad som arrangeras den närmsta tiden.

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Apportering och hundrace i Nyköping

Den 1 september tar Nyköping emot jubileumsapporten! Kom till klubben och fira, fika och var med på roliga aktiviteter i apporteringens tecken! Idag passar vi på att apportera för ett långt liv (cancerfonden) dit dagens överskott går. Massor av roliga apporteringsaktiviteter som passar alla och lite hundrace med fina priser! Servering av lättare mat och massor med fika! Vi startar kl 11:00 på Nyköpings Brukshundklubb i Oscarsberg.

Lydnad på Tånga Hed

Officella lydnadstävlingar alla klasser lördag 1/9. Rasutställning för Briard och Picard
1-2/9.

Agility i Tidaholm

2 dagars agilitytävling alla klasser arrangeras 1-2 september.

Uppvisning på Gotland

Uppvisning av olika hundsporter för allmänheten kommer att pågå under dagen den 1 september. Representanter från de lokala brukshundklubbarna och studiefrämjandet finns på plats för att svara på frågor om hundar, hundträning och kurser. Eventet hålls på Skördefestivalen Lövsta Roma.

Öppet Hus i Göteborg

SBK Göteborgsavdelning bjuder in till öppet hus / familjedag den 2 september klockan 10-14. Olika aktiviteter för att visa upp vår förening arrangeras och vi bjuder in till en familjefest. Under dagen kommer klubbens olika hundsporter att visas upp, det kommer finnas en monter på plats där vi visar vår verksamhet och kan svara på frågor. Loppis, utställning barn-med-hund, prova på, tipspromenad och lotteri finns också. Platsen är Kallebäcks Västergård 12.

Föreläsning i Surahammar

Föreläsning om problemlösning arrangeras den 3 september i Surahammar.

Distriktsläger i Karlsborg

Distriktsläger för ungdomar. Helgläger för ungdomar med hundaktiviteter, grillning lekar och annat skoj. Datum är 7/9 - 9/9.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!