Träffa oss i helgen!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Nu i helgen, 11-12 augusti, går Djurens Helg av stapeln på Solvalla i Stockholm. Självklart är Brukshundklubben där med monter och aktiviteter!

Vi har en blandning av olika aktiviteter under helgen, så vi hoppas att alla hittar något hos oss.

Agility

I år kommer du ha möjlighet att pröva agility tillsammans med din egen hund under guidning av våra duktiga instruktörer. Hur lär man hunden att snabbt ta sig över och genom olika hinder i banan? Kom och pröva så får du reda på mer.

Vardagslydnad

Vår knepiga men roliga vardagslydnadsbana finns med även i år. Med hjälp av instruktör tar du och hunden er igenom olika moment så som gå fint, sitt, ligg och leta godis. Ni får med er tips och råd samt en fin rosett hem!

Lydnadsuppvisning

Båda dagarna kommer vi att ha uppvisning i hundsporten tävlingslydnad. Sporten där hunden ska lära sig att utföra avancerade moment såväl nära som en bit ifrån sin förare bygger på glädje och samarbete. Vi utlovar riktigt duktiga hundar och förare som alla har hållit på med sporten länge.

Patrullhundar

En patrullhund har till uppgift att med hjälp av sina välutvecklade hörsel- och luktsinnen, varna sin förare för personer i bevakningsområdet. Som frivillig försvarsorganisation utbildar Brukshundklubben årligen hundar och förare åt Försvarsmakten. Kom och titta på några av våra duktiga ekipage!

Köp hundkurs och få medlemskap på köpet!

Sist men inte minst kommer vår uppskattade monter att finnas på plats i anslutning till våra olika aktiviteter. Här kan du ställa frågor, köpa olika profilprodukter och hundgodis eller varför inte anmäla dig till en kurs i höst? Alla som anmäler sig till en kurs ur vår kurskatalog som kommer finnas med på plats får ett års medlemskap hos oss på köpet!

Här kan du läsa mer om Djurens Helg.

Hoppas vi ses i helgen!