Aktiviteter ute i landet

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Våra lokala firanden i Jubileumsapporten fortsätter med full fart! Här kan du läsa mer om vad som arrangeras den närmsta tiden.

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Utställning och uppvisningar i Skutskär

Den 18 augusti arrangerar Skutskärs Brukshundklubb inofficiell utställning, tipspromenad, informerar om sin verksamhet, har uppvisningar och ev loppis.
För mer information klicka här.

Prova på dag i Stockholm (Skarpnäck)

Den 18 augusti arrangeras en prova på dag i Skarpnäck i södra Stockholm. Här kan du testa på agility, rallylydnad, freestyle samt vardagslydnads-moment och relationsövningar.

Lydnadstävling i Överkalix

Lydnadstävling arrangeras den 18 augusti. Välkommen som publik!

Rapport- och sökhundar i Norrköping

Tävling i rapport och sök arrangeras i Norrköping den 18 och 19 augusti.

Prova på i Malungsfors

Den 25 augusti arrangeras flera aktiviteter i Malungsfors. Denna dag kommer att innehålla: rasparad, uppvisning av lydnad, freestyle, rallylydnad, agility, nosework, sök, uppletande och tipspromenad. Efter uppvisningarna bjuds det in till prova-på i olika grenar och under dagen finns fika och grillat att köpa. Det kommer att finnas försäljning av småsaker. Arrangeras av Malung-Sälen BK i samarbete med Västerdalarnas Hundungdom.

Hundens Dag i Vaxholm

Hundens dag med hundparad, uppvisningar, lekar och prova-på aktiviteter arrangeras i Vaxholm den 25 augusti.

Klubbmästerskap i Töreboda

Klubbmästerskap i agility och rallylydnad arrangeras i Töreboda den 27 augusti. Delta eller kom som publik!

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!