Prova på hundsport med din hund

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Våra lokala firanden i Jubileumsapporten fortsätter! Vi har allt ifrån prova-på till tävlingar. Här kan du läsa mer om vilka event som sker den närmaste veckan!

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Hundens Dag i Åhus

Åhus Brukshundklubb arrangerar Hundens dag lördagen den 9/6 med en tävling i lydnadens startklass samt en hundutställning. Det kommer även finnas en massa utställare på plats.
För mer information klicka här.

Prova på rallylydnad och agility i Kungsbacka

Öppet hus arrangeras den 10 juni och här kan du prova på rallylydnad och agility. Du kan även lyssna på en föreläsning om friskvård för hund eller träffa våra instruktörer och få hjälp med vardagslydnaden.

Rallylydnadstävling i Kil

Rallylydnadstävling, samtliga klasser, arrangeras i Kil den 10 juni.

Prova Nose Work i Töreboda

Prova på kväll arrangeras i Töreboda den 11 juni. Temat är nosework. Utbildad instruktör finns på plats.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!