Lokala event just nu

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Våra lokala firanden i Jubileumsapporten fortsätter! Vi har allt ifrån uppvisningar och prova-på till tävlingar i bland annat lydnad. Här kan du läsa mer om vilka event som sker den närmaste veckan!

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Utställning i Göteborg

Jubileumsutställning på SBK Göteborgsavdelningen kommer arrangeras den 2 juni som ett led i jubileumsapporten. En inofficiell hundutställning öppen för alla raser i alla åldrar.

Hundparad och uppvisning i Mönsterås

Den 2 juni arrangeras en hundparad genom köpingen och uppvisning i hamnen i Mönsterås.

Frågestund och uppvisningar i Skultuna

Kvarnbackadagen i Skultuna arrangeras den 2 juni. Plats: Gräsplanen framför Brukshotellet. Tid. Kl: 10:00-14:00. På plats kommer det finnas instruktörer som kan svara på frågor. Enklare uppvisning kommer ske med agility, tävlingslydnadshund och preparatsök.

Utställning i Hedemora

Inofficiell utställning för alla raser arrangeras den 2 juni i Skoga.
Information om brukshundklubben och vad man kan göra med sin hund i klubben.

Prova på i Älvsbyn

Den 2 juni arrangeras uppvisning, prova på och världens bästa hund bana i Älvsbyn. Veterinär finns på plats för frågor, informations bord med broschyrer och möjlighet att bli medlem på plats. Hamburgare och fika försäljning. Vi håller till i Lomtjärnsparken.

Hundens Dag i Uppsala

Hundens dag på Uppsala Brukshundklubb arrangeras den 3 juni. Uppvisningar, tävlingar, försäljning, loppis, café och mycket mer!

Klubbmästerskap i Skövde

Vi kommer fira SBK 100 år med tårta och fest den 3 juni. Samtidigt kommer vi ha klubbmästerskap i en mängd olika grenar som tex lydnad, rallylydnad, agility och cani-cross.

Föreläsning i Surahammar

Föreläsning om Rallylydnad arrangeras den 4 juni.

Pälsvårdskväll i Töreboda

Pälsvårdskväll med tips och råd hur du sköter din hunds päls anordnas i Töreboda den 4 juni. Anmälan krävs.
För mer information klicka här.

Tävlingar och prova på i Södertälje

Nationaldagslydnad arrangeras hos Södertälje Brukshundklubb den 6 juni. Officiell lydnad startklass-klass3 samt officiell rallyllydnad mästarklass. Prova på rallylydnad, nosework, patrull samt pröva "Hur duktig är din hund?".

Hundens Dag i Edsbyn

Hundens Dag på Edsbyns Brukshundklubb går av stapeln den 6 juni med diverse aktiviteter så som t ex uppvisningar (rallylydnad, nose work, agility), Prova-på aktiviteter (rallylydnad, uppletande, agility, nosework), försäljning, fika plus hamburgerlunch, lotterier mm.

Uppvisningar och hundfiskdamm i Skara

Den 6 juni arrangeras uppvisning av nosaktivering och hundfiskdamm för besökare med egna hundar. Firandet sker i Skara centrum vid Djäknescenen.

Utställning i Trelleborg

Inofficiell utställning för alla raser, från 6 månader arrangeras i Trelleborg den 6 juni. BIS hunden blir jubileumshund, vi passar även på att ha nationaldagsfirande. Grill och cafeteria, försäljning.

Prova på i Avesta

Den 6 juni anordnar Avesta Brukshundklubb gratis prova på rallylydnad, uppletande av föremål, lydnad, draghund, sökmarkering, utställning samt tipspromenad. Ta med dig hunden och mycket hundgodis! Alla är välkomna, oavsett om man är medlem eller inte. Fika samt korv med bröd finns till försäljning.

Uppvisningar i Strömsholm

Uppvisningar i skydds, IPO och fårvallning som arrangeras av Hallstahammars Brukshundklubb i samband med stor tävling för hästar i Strömsholm den 6-10 juni. Klubben kommer även att ha en monter där de svarar på frågor.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!